Na žilinskej treske si môžete maškrtiť bez obáv. Nebezpečný konzervant benzoan sodný, ktorý je často inými v...
Je to dlhá cesta, ktorú tony tresky absolvujú. Viac ako 20 000 km zo severnej časti Tichého oceánu až k nám do...
Z veľkého spotrebiteľského prieskumu, ktorý sme realizovali, máme jednoznačnú odpoveď: ŽILINSKÁ JE MŇAM. Až...
Viete, že podľa našich prieskumov až 76 % pravidelných konzumentov tresky považuje podiel konzervantov za dôleži...
Žiadne odrezky, len kvalitné rybie filety s majonézou a zeleninou si tu priateľsky nažívajú už desiatky rokov. Z...
Prvú tresku v majonéze namiešal pred 66 rokmi cukrár a kuchár Július Boško. Počas znárodnenia za prvej republik...
Treska v majonéze je slovenský unikát. Nepoznajú ju nikde inde na svete. Predáva sa iba na Slovensku. Nájdete ju a...