Z Tichého oceánu do Žiliny
Je to dlhá cesta, ktorú tony tresky absolvujú. Viac ako 20 000 km zo severnej časti Tichého oceánu až k nám do Žiliny.
Denne v Žiline spracujeme na výrobu tresky až 8,5 tony rýb.
Áno. 8,5 tony potrebujeme, aby sa dostala ku každému, kto má chuť na túto najobľúbenejšiu tresku na slovenskom trhu.
Je to aj veľký záväzok dennodenne vyrábať túto lahôdku nezameniteľnej chuti a pritom dodržiavať najprísnejšiu hygienu, bezpečnosť a kvalitu.
Aj preto závod Ryba Žilina prechádzal v posledných rokoch za plného chodu veľkou rekonštrukciou. Výrazne sme v ňom investovali do nových technológií, premyslených výrobných procesov a tiež hygienických opatrení.
Vo výrobe prihliadame najmä na to, aby si suroviny počas spracovania zachovali čo najviac prirodzených živín a výsledná treska obsahovala čo najmenej konzervačných látok. Rovnako neustále dbáme o tradičnú chuť, ktorú zákazníci podľa prieskumov spokojnosti považujú za jej najsilnejšiu stránku.
Veríme, že sa nám to darí, lebo Treska Exklusiv je najpredávanejšou treskou na slovenskom trhu.